РОМЕН 1 г
Салат «Ромен»
Середньостиглий качанний сорт, утворює об'ємні качани висотою до 30 см, вагою 550-750 г. Листя зелене, щільне і м'ясисте подовжено-вигнуте із закругленою вершинкой. Смак злегка солодкуватий, але при цьому терпкий, з горіховим присмаком. Його традиційно додають в салат «Цезар», творці рецепта цієї страви вважали, що тільки смак римського салату ідеально поєднується зі смаками інших інгредієнтів.
«Ромен» стійкий до хвороб і шкідників, має тривалий період зберігання - до 30 діб в овочевій камері.
Висів насіння
Салат сіють з квітня, «конвеєром» з інтервалом 7-10 днів до середини червня. Влітку він дає стебло, починає гірчити і втрачає харчову цінність. Для отримання раннього врожаю, можна садити розсадою, насіння сіють в субстрат за 30-35 днів до висадки на грядки. Насіння салату сходять при + 5 ° С, при + 20 ° С проростають гірше.
Щільність висівання насіння салату «Ромен»
Висівають насіння у відкритий грунт на відстані 20-25 см ряд від ряду, на глибину 1-1,5 см. Через чотири тижні сходи проріджують, залишаючи проміжок в рядочку 20-22 см.
З якими культурами краще рости салату?
Хороший супутник для томатів, огірків, квасолі виткої і кущової, гороху, полуниці, шніт-цибулі і шпинату.
Збір урожаю
Качанний салат збирають вибірково, у міру утворення качанів, які зрізають ножем, видаляючи підгниле нижне листя.
Упаковка
Насіння пакетоване, вага 1 г.
Схожість і життєздатність насіння зберігається до 2026 року.
Якісне насіння європейської селекції. Якість насіння «Seedera» контролюється державною насіннєвою інспекцією та відповідає ДСТУ 7160: 2010.
Ваш відгук обов'язково буде доданий на сайт після перевірки адміністратором!